Här använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor. Vad är kakor?

Varukorgen är tom

 

ReWardrobe gänget på bakluckeloppis i Kungens kurva!

Lördagen den 11 juni var vi på bakluckeloppis i Kungens kurva arrangerat av Orangeriet, ett mycket uppskattat och återkommande evenemang anordnat av dem.

Där var många besökare och säljare på plats vid bilar med öppna bakluckor för folk att fynda ur.

Curonovas ReWardrobe van var fullastad upp till taket med dam, herr och barnkläder, bord, flera klädställningar ihop med skyltar och flyers, skapade av våra deltagare i arbetsträningen, med riktigt bra erbjudande.

Taggade för en härlig dag i Kungens kurva kom vi dit en timme innan öppning och så fort vi fick upp lite kläder på ställningar och bord så var besökare av Orangeriets bakluckeloppis redan framme för att fynda.

Trots lite blandat väder med regn under dagen så var stämningen och humöret på topp både hos trevliga besökare, kunder och övriga säljare.

Det var en härlig stämning i Kungens kurva och en underbar dag för loppis!

Vi sålde en hel del kläder till väldigt fördelaktiga priser och erbjöd en kampanj för dagen där 50% av försäljningen skänktes till barn i Ukraina via UNICEF.

 Vi vill tacka alla besökare och kunder som kom förbi oss och hoppas vi ses vid nästa bakluckeloppis.

ReWardrobe gänget redo!

Kontakt

  support@rewardrobe.se

  Jämtlandsgatan 151B, 16260, Vällingby

 

Betalsätt

© Copyright © 2022 CURONOVA AB   Om cookies  |  Sitemap |  Powered by SiteSmart