Varukorgen är tom

Rewardrobes tygväskor

De duktiga deltagarna som arbetstränar i Rewardrobes syateljé har skapat handsydda tygväskor. De är gjorda av gamla kläder och tyger som Rewardrobe fått skänkt till sig, som tyvärr inte kunnat säljas. Tack vare syateljén återanvänds detta och blir till bland annat tygväskor.

Vi har ett stort utbud av väskor med mängder med härliga mönster som man blir glada utav. Kika här nedan om du hittar en till dig själv, släkt eller vänner. Tygväskorna här nedan finns tillgängliga här på hemsidan och även i Rewardrobes secondhandbutik på Jämtlandsgatan 151B i Vällingby. 

P.s. Det finns ännu fler väskor än dessa här nedan i vår butik!

Hälsningar / Teamet på Rewardrobe

HEM / TYGVÄSKOR

Brun schackrutig

Här har ni den ultimata tygväskan i brunt/svart/beige rutigt mönster. Den har en dragkedja så att väskan smidigt kan stängas och skydda dina prylar. Väskan är noggrant gjord, med fina sömmar. Gjort av ett mycket rejält och tåligt material!

Mått: 30 cm i bredd och 50 cm i höjd, Handtag: 21 cm

Inga produkter hittades

Dockmönster 

Denna tygväska har beige som bakgrundsfärg. Mönstret är jättegulligt med små välritade/målade dockor, små käpphästar, blommor, hjärtan och annat fint.

Mått: 33 cm i bredd och 42 cm i höjd, Handtag: 32 cm

Skärgårdsstil

Fin randig väska i ett otroligt mjukt material. Den har till och med en knapp i mitten upptill, ifall man skulle vilja stänga igen väskan. Med sitt mönster passar väskan utmärkt till en varm dag i skärgården att förvara dina strandgrejer i.

Mått: 37 cm i bredd och 40 cm i höjd, Handtag: 17 cm

Inga produkter hittades

Dragsko gympapåse fortnite

En utmärkt påse med dragsko till barnbarnet, ditt barn eller annan som gillar spelet fortnite. Till exempel lagom ifall man ska till stranden och barnet vill bära sina egna grejer!

Mått utvecklad: 28 cm i bredd, 34 cm i höjd

Inga produkter hittades

Gråsilvrig väska

Svårt att hitta en coolare väska. Materialet är gråglansigt med små små hål tyget. Den är silvrig i sin karaktär och tyget ser ut som reflex även fast det inte är det. Den är relativt stor och rymmer därför mycket!

Mått: 48 cm bred och 38 cm i höjd, Handtag: 38 cm

Inga produkter hittades

Elefant väska mörkbeige

En så kul och fin väska mörkbeige tyg med elefanter på. Fungerar både att ha på axeln och som en crossover bag, du gör helt enkelt som du vill. Gjord av ett rejält och hållbart tyg.

Mått= Svår att mäta, då måtten varierar beroende på om man har den på axeln eller utvecklad. 

Inga produkter hittades

Lila & mintgrön randig väska

En väska i mintgrön och lila färg. Kul och unik där du helt klart gör en outfit smashing och outstandig. Lagom i sin storlek, perfekt när du ska gå och handla eller dylikt. 

Mått: 39 cm i bredd, 44 cm i höjd, Handtag: 35 cm

Inga produkter hittades

Vit/brun blommig väska

Denna väska har en djup botten, så om du vill lägga en matlåda eller annat brett längst ned så är denna perfekt. Precis som alla våra väskor är denna mycket välgjord och noggrant gjord.

Mått: 46 cm i bredd, 43 cm i höjd, Handtag: 26 cm

Ljus flerfärgad pastell väska

Super behaglig väska i pastellfärgerna ljuslila, ljusrosa och ljusblå. Tyget har breda ränder i dessa färger, som sträcker sig över tyget. Väskan har även små små vita ränder i tyget. Rewardrobe loggan är tryckt med guld färg snett på väskans tyg. En väska med mjuka dova färger och alldeles unik i sitt tryck med loggan och ränderna!

Mått: 46 cm i bredd, 39 cm i höjd, Handtag: 24 cm

Inga produkter hittades

Liten väska färgglad Pippi Långstrump

Vilket barn blir inte glad av denna härliga lilla väska av ett tyg med Pippi Långstrump? Perfekt till ett barn som vill förvara sina små prylar som busskort, mobil och andra små ting. Tanken är att den skall bäras som en axelremsväska/crossover bag! Kan stängas med ett kardborrband.

Mått: 17 cm i bredd, 20 cm i höjd, Handtag: 42 cm

Tulpanmönster

En tygväska i ett mönster som liknar ett från Svenskt Tenn. Kan användas när du skall handla lite mat, likväl som när du ska ut och fara och vill ha med dig nödvändigheter. Söker du en nätt och tunn väska är denna helt klart rätt för dig.

Mått: 35 cm i bredd och 47 cm i höjd, Handtag: 30 cm

Glad natur-väska 

En färgglad tygväska i ett kul naturmönster! Den har lite blommor, djur, träd och allt möjligt i sitt mönster som gör denna väska riktigt kul och den sprider helt klart glädje!

Mått: 37 cm i bredd och 46 cm i höjd, Handtag: 27 cm

Citronvit väska

Här har ni en så fin väska i tunt material med citroner på. Själva tyget är lite glansigt, i sin struktur. Jättefint tyg som man blir riktigt glad av. Väskan har relativt lång band, vilket gör att den är perfekt för dig som är lång! 

Mått: 44 cm i bredd och 43 cm i höjd, Handtag: 43 cm

Inga produkter hittades

Färgglad lycka

Denna väskan är så kul! Vem blir inte glad av denna väskans härliga starka och glada färger? Dessutom har den ett litet fack inuti för att förvara sin mobil. Lagom och i sin storlek, lika så gällande måtten på handtagen.

Mått: 39 cm bred och 44 cm i höjd, Handtag: 25 cm

Inga produkter hittades

Blommigt kul 

Här har vi den ultimata tygväskan. Så fin i sitt mönster och tyget gör en så glad. Den är blommig, rutig och färgglad på samma gång. Passar för dig som bara vill ha med dig lite nödvändigheter och söker efter en lagom stor väska.

Mått: 36 cm i bredd och 40 cm i höjd, Handtag: 29 cm

Brun/roströd Zebra väska

Samma modell och storlek som elefantväskan här till vänster. De är bägge gjorda av ett mycket tåligt material. Precis som elefant väskan, så kan denna också användas som crossover.

Mått= Svår att mäta, då måtten varierar beroende på om man har den på axeln eller utvecklad.

Liten väska mörkblå & vita stjärnor

Den ultimata väskan för ett barn. Plats att förvara ens viktigaste prylar så som mobil, busskort och andra små ting. Kan stängas med en liten knapp (klicka på produkten för att se mer). Materialet är mjukt och i fleece. 

Mått: 16 cm i bredd, 19 cm i höjd, Handtag: 49 cm

Färgglad väska

En superhärlig färgglad väska för dig som gillar färg och klä dig roligt med regnbågens alla färger. En helt klar unik väska med häftigt mönster. Samtliga färger är starka i sin nyans! 

Mått: 44 cm i bredd, 44 cm i höjd, Handtag: 32 cm

Inga produkter hittades

Liten jeansblå blommig väska

Den här lilla väskan är inte gjord på en dag. Den har ett huvudfack som rymmer mobil och andra viktiga prylar. Sedan har den också ett ytterfack i ett tyg med blå/gula blommor. Väskans stängs upptill med kardborrband, så dina värdesaker håller sig på sin plats. Vill du se fler detaljer? Klicka som vanligt på produkten här nedtill till höger!

Mått: 14 cm i bredd, 24 cm i höjd, Handtag: 56 cm

Vit /ljusblå mönstrad i ett skogstyg

En väska med ett mycket fint mönster som liknar ett svenskt tenn tyg. Väskans tyg speglar en lekfullt skogsliv. Till exempel syns en ekorre som cyklar och en annan som flyger med ett paraply. Väskan har många färger i sig och det gör den bara så fin och unik!

Mått: 45 cm i bredd, 39 cm i höjd, Handtag: 21 cm

Inga produkter hittades

Kontakt

  support@rewardrobe.se

  Jämtlandsgatan 151B, 16260, Vällingby

 

Betalsätt

© Copyright © 2022 CURONOVA AB   Om cookies  |  Sitemap |  Powered by SiteSmart