Här använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor. Vad är kakor?

Varukorgen är tom

 

kundtjänst

Betalning

Sker via Nets med Visa eller Mastercard, och vill du dela upp din betalning så görs det i samarbete med Afterpay.
När du loggar in på My AfterPay får du en heltäckande bild över dina fakturor och dina kommande betalningar. Du kan även välja bland alla deras olika betalsätt och byta till det som
passar dig bäst. Det är enkelt, smidigt och säkert. 

Leverans

Vi skickar din order inom 1-2 arbetsdagar, förutom under helg eller helgdagar, då skickar vi varor första eller andra arbetsdagen efter helgdag. Leveranstiden är ca 1-2 arbetsdagar. Ladda ner postnords app, så kan du spåra din försändelse hela vägen.

Beställning

När du har bekräftat din order, så plockas, packas och skickas din order så fort vi kan, så det går inte att häva köpet.
Förutom ordervärdet tillkommer frakt på 50:-.

Produktpresentation

Vi har gjort allt vi kan för att återge alla färger korrekt på ReWardrobe.se. Vi kan dock inte garantera att den faktiska varan kommer att ha exakt den färg och utseende som Ni uppfattar på Er skärm på grund av färgfunktioner samt bildskärmen på Er dator. Vi kan inte ansvara för färgåtergivningen på Er datorskärm.

Vi strävar efter att alltid publicera den senaste och mest tillförlitliga informationen på ReWardrobe.se. Vi ber Er dock observera att det kan finnas tillfällen då vår webbplats och lager inte har uppdaterats på grund av olika anledningar.

Eftersom större delen av alla våra produkter är begagnade kan det förekomma små fel och brister. Du har inte rätt att reklamera varor som har små fel och brister som vi har informerat om. Alla produkter säljs i befintligt skick, titta därför extra noga på bilderna och läs eventuella texter om produkterna innan du handlar. Vi försöker belysa eventuella fel och brister på bilder och produkttexter.

Returer
Hur gör jag om jag ångrar mitt köp? 

Vid ånger av ditt köp tillämpar vi 14 dagars returrätt. Vid en retur vill vi att du returnerar varan så snart som möjligt dock senast 14 dagar efter att du mottagit den. Vi tillhandahåller inte öppet köp på våra varor. 

Hur returnerar jag en vara? 

Meddela oss i ett mejl till retur@rewardrobe.se att du önskar göra en retur samt orsaken till returen. I vårt svarsmejl bifogar vi dig ett returnummer och vår returadress. Numret måste du skicka med returen och om den saknas kan vi dessvärre inte utföra din önskan om att returnera varan. Vi tar enbart emot returer via post till hänvisad postadress och vi saknar möjlighet att ta emot returer på våra fysiska verksamheter inom Curonova. 

Returkostnad 

Då vi är en verksamhet inom socialt företagande är det viktigt för oss att hålla våra omkostnader så låga som möjligt vilket innebär att du som köpare själv får stå för returkostnaden. 

Reklamation 

Har du upptäckt brister på din vara eller uppfyller den inte dina förväntningar och önskar reklamera den?  Då är du välkommen att reklamera ditt köp genom att mejla vår kundtjänst på retur@rewardrobe.se Berätta gärna för oss vad som inte uppfyllde din förväntan så är du med och hjälper oss i vårt förbättringsarbete. På så sätt undviker vi att göra om samma misstag. Vi svarar dig inom 1–2 arbetsdagar.

Från second hand till second chance!

Vill du skänka kläder?

Du är varmt välkommen att skänka kläder till vårt team inom arbetsträningen!

I Curonovas verksamhet ReWardrobe får personer som arbetstränar möjlighet att tillsammans med roliga och värdefulla arbetsuppgifter skapa nytt liv för kläder och ge sig själva en andra chans att komma tillbaka till arbetslivet.
Miljömedvetenhet och framför allt second hand har blivit alltmer populärt, ett koncept vi ville spinna vidare på och projektet ReWardrobe växte fram.
ReWardrobe teamet i arbetsträningen sköter allt från klädmottagning, tvättning, sömnad till fotografering och underhåll av hemsidan.

Vi är alltid i behov av rena och hela klädesplagg så välkommen att skänka kläder till vårt team!

Så här skänker du kläder

Inom Stockholmsområdet har vi möjlighet till upphämtning av kläder, mejla till skankaklader@rewardrobe.se
Vill du skänka kläder från övriga Sverige så mejla till skankaklader@rewardrobe.se  så skickar vi dig en fraktsedel.

FORCE MAJEURE

I händelse av krig, naturkatastrof, stridsåtgärder på arbetsmarknaden, myndighetsbeslut, uteblivna leveranser från underleverantörer, fördyrande omständigheter samt därmed jämförbara omständigheter som finnes utanför Rewardrobe.se kontroll, vilka ej skäligen har kunnat förutses och därmed inte kunnat förhindras och detta påverkar ingångna avtal med Rewardrobe.se, reserverar sig Rewardrobe.se för att inte fullgöra nämnda avtal och eventuella förpliktigelser dessa medför.

Företaget 

Curonova Consulting AB
Org nr: 556980-7455

Besöksadress: '
Jämtlandsgatan 151, 
163 60 Vällingby

E-post

Om du har frågor - kontakta gärna oss

Kontakt

  support@rewardrobe.se

  Jämtlandsgatan 151B, 16260, Vällingby

 

Betalsätt

© Copyright © 2022 CURONOVA AB   Om cookies  |  Sitemap |  Powered by SiteSmart